Publik II Feria del Caballo!

Ny 29/6!
Publik är välkommen till tävlingen i och med att publiktaket blir utökat fr o m den 1/7. Det kommer att finnas numrerade platser för publik. Välkommen!

Adress:
Hovslagargatan 10
33292 Gislaved

Vägbeskrivning >>
 

-"-


22/6
Nya infobrev om starttider utsända idag till alla tävlande. Har du inte nåtts av brevet, hör av dig till info@presverige.se
Ny korrigerad deltagarlista, 22/6, publiceras.
 

-"-


21/6
Ny deltagarlista, listan är reviderad, bl a med anledning av strykningar och behov av ändrad startordning. Alla tävlande får individuell information med E-post inom kort. 


-"-


19/6
 E-post med information till alla tävlande har skickats ut. Har du inte nåtts av brevet, hör av dig till info@presverige.seDet kan komma ändrade bestämmelser angående publiktak fr o m den 1/7. Blir det möjligt att bjuda in publik kommer det att kommuniceras här på hemsidan och på fb.
 

-"-

16/6
Alla anmälda kommer få individuell information per mail om starttider, och annan viktig information. Utskick påbörjas inom de närmaste dagarna.

OBS! Vid eventuell avanmälan efter den ordinarie anmälningstidens utgång, den 30/5, debiteras hela deltagaravgiften. Blir din häst, eller du själv sjuk återfås del av avgift mot uppvisande av veterinär- eller läkarintyg. Anmälningsavgiften om 500 kr återbetalas inte, oavsett anledning.


-"-

14/6
Idag är sista dag för efteranmälan till tävlingen. Deltagarlista läggs ut här på hemsidan, onsdag 16/6.

-"-

7/6
Alla anmälda detagare har den 6/6 fått faktura gällande deltagaravgiften utsänd per mail. Hos vissa mailklienter kan brevet klassas som spam. Lägger du in avsändaradressen info@presverige.se i adressboken ökar chansen för att mail från föreningen inte spamklassas.
Har du som är anmäld till tävlingen inte nåtts av mail med fakturan, hör av dig till
info@presverige.se

-"- 


28/5
Deltagarlista för tävlingen kommer presenteras efter den 14/6. Alla anmälda kommer även få individuell information per mail om starttider, och annan viktig information. 

För evenemang inomhus är, fr o m den 1/6, publiktaket max 50 personer. Tävlingen kommer av den anledningen inte kunna ta emot publik utifrån. De sittplatser som finns behöver reserveras till tävlande och medhjälpare mellan visningarna. En medhjälpare per häst är tillåtet. Ryttarmiddag på kvällen den 3/7 kommer inte att kunna hållas.

Det kan komma ändrade bestämmelser fr o m den 1/7, vilket kan innebära möjligheter att ta emot publik.

-"- 

24/5

Tävlingskommittén har beslutat att förlänga anmälningstiden t o m 2021-05-30!

Tävlngen kommer att hållas under förutsättning av att restriktioner p g a pandemin inte utgör något hinder. Tillräckligt många anmälda finns till tävlingen.

Tävlingen kommer att genomföras under två dagar. Tävlingskommittén återkommer inom kort om ryttarmiddag kommer att hållas.

-"-

17/5 Utsedd domare till tävlingen är Vicente Jodar.

-"-

6/3, Tips på boende i Gislaved, Hotell Nissastigen ger rabatt för tävlande, se prop för mer info!
Klasser för 1-åringar har lagts till.
Tävlingsreglementet samt ridprov för hästar 4 år, 5-6 år, 7 år och äldre, finns på sidan för anmälan.
Välkommen med din anmälan!

Länk anmälan till II Feria del Caballo P.R.E. 2021 >>

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter