Veckans ekipage: Mari Hafstad & Artemis II

Jag heter Mari Hafstad och tävlar i ASCPRE Cup med min P.R.E.-valack Artemis II. Artemis är född 2010, e. Jeque XXVII & Avispada VII, uppfödd av Cortijo el Robledal.

Vi har börjat säsongen 2019 med en start i LB:1, för att känna lite på tävlingsatmosfären innan vi avancerar. I denna placerade vi oss tvåa med 68,36 %. Målet för 2019 är att rida en bra MSV B med en god känsla.

Jag kommer ifrån Norge, men bor nu i Skåne och arbetar med häst på heltid (EQUIMARI). Jag har alltid haft stora ridhästar, och Artemis är min första P.R.E. Jag har haft honom i 2,5 år nu. Hans starkaste sidor i dressyren är hans ökade trav och hans lätthet för sidvärtsrörelser.

"Veckans ekipage" är en serie inlägg i vilka deltagarna i 2019 års ASCPRE Cup presenteras.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter