Veckans ekipage: Jenny Friberg & Andaluza CCXLI

"Jag heter Jenny Friberg och deltar i ASCPRE Cup dressyr med mitt P.R.E.-sto Andaluza CCXLI.

Andaluza, som kallas Luza, är född 2013 är e. Marqueson u. Resuelta XVII och uppfödd av Yeguada Conde de Valdeprados. Hon kom till Sverige som tvååring, och jag köpte henne i april 2018. Då var hon inriden och precis påbörjad sin utbildning. Hon är en väldigt okomplicerad och väldigt klok tjej. Älskar att lära sig nya saker och vill alltid göra rätt. Är hon inte på humör så har hon en akilleshäl; mat och hästgodis.

Målet för 2019 är att kunna debutera henne i MSV C. Det stora målet är att tävla i St Gerorges, innan hon ska få bli avelssto på vår gård.

Jag själv red och tävlade väldigt aktivt tills jag var 25 år. Tog då en "liten" paus på 17 år och är nu på g igen. Det är helt fantastiskt att ha hittat tillbaka till hästarna, och en ny ras för mig – P.R.E!"

"Veckans ekipage" är en serie inlägg i vilka deltagarna i ASCPRE Cup 2019 presenteras.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter