Månadens ras: Avslutning

Svenska P.R.E.-föreningen/ASCPRE vill tacka för all uppmärksamhet våra vackra spanska hästar fått genom att vi fått vara februari månads rasförening hos Svenska Hästavelsförbundet! Vi är så glada och stolta över att nu få vara medlemmar i SH och ser fram emot allt vad det innebär!

Alla som är intresserade av P.R.E. är varmt välkomna till Svenska P.R.E.-föreningen! Vi arbetar för stödja svenska uppfödare och ägare av denna ras och för att marknadsföra rasen i Sverige. Vi anordnar olika aktiviteter såsom officiella utställningar, medlemsträffar, tävlingschampionat i dressyr och allround, och planerar även att ordna clinics och liknande.

Vi uppdaterar regelbundet vår hemsida med nyheter och information, och vi erbjuder medlemskap till P.R.E.-ägare för 300 kronor per år, medan intresserade av rasen kan bli stödjande medlem för 150 kr per år. Som medlem erhåller du bl.a. rabatt på våra evenemang samt hos vissa av våra sponsorer.
 
Välkommen att besöka oss på www.presverige.se eller på Facebook!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter