SH: Månadens ras – P.R.E.

Svenska Hästavelsförbundet, SH, har utsett Svenska P.R.E.-föreningen till februari månads rasförening! Detta är en mycket glädjande nyhet och innebär bl.a. att SH under hela månaden kommer att publicera P.R.E.-relaterade inlägg på sin Facebooksida och på sin hemsida; www.svehast.se. Bland annat om rasens historia, rasbeskrivning, tävlingsekipage och annat.

Vi efterlyser nu medlemmars historier om sina erfarenheter av denna ras, och det finns chans att få dessa publicerade på SH:s sidor. Skicka pm till föreningens facebook-sida eller maila in ditt bidrag tillsammans med foto om du vill vara med. Tänk på att texten bör vara kortfattad och på att du måste ha rätt att publicera de foton du skickar in.

SH:s sidor är mycket välbesökta, så detta är en utmärkt möjlighet för oss att marknadsföra denna fantastiska ras!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter