Nu är det dags att anmäla till avelsvärdering 2024. Skicka in din webanmälan senast 30 juni.

Avelsvärdering 2024

Anmäl dig till årets avelsvärdering senast 30 juni. Planeringen inför årets avelsvärdering har påbörjats. Nytt för i år är att P.R.E.-ägare som planerar att visa för avelsvärdering ska skicka in webanmälan senast den 30 juni. 

Årets avelsvärderingen planeras bli i mitten av september. Visningsplatser beslutas med hänsyn till inkomna ansökningar, möjlighet till samordning i ditt geografiska område, och resemöjligheter för delegaten. Vi återkommer om platser för visningarna.

I juli månad kommer ansökningshandlingar och information skickas ut till alla som har skickat in anmälan till årets avelsvärdering. Utskicket görs via e-post till den e-postadress som angetts i webanmälan. 

Vill du visa i år men har ännu inte anmält dig till visningen, fyll i anmälan här: Visning för avelsvärdering >>

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg

Etikettmoln