Stamboksservice online

2021-04-17
Onlineansökan är ett alternativ till föreningens nuvarande system med webbanmälan för service. Tjänsten finns på spanska och engelska.

Onlineansökan är inte en komplett service, vid ett ägarbyte ska du t ex, liksom tidigare, sända in ägarkortet till föreningen. Det går heller inte att göra inbetalningar för avgifter genom systemet. Stamboken har aviserat att utveckling av systemet kommer att ske.

Som P.R.E.-ägare kan du välja att fortsätta använda föreningens "vanliga" webb-anmälningar om service, eller den nya onlinetjänsten.

Onlineansökan ska vidaresändas från LGPRE ANCCE till föreningens e-postadress.
När onlineansökan inkommit, kommer du att få ett mail från föreningen med uppgift om inbetalning av avgiften samt uppgift om adress att skicka ägarkortet i original till föreningen. Ägarkortet ska inte skickas direkt till stamboken i Spanien.
Ovan rutin är kontrollerad med stamboken.

Har du frågor om onlinetjänsten, maila föreningen på stambokpre@presverige.se

Länk Solicitudes On-Line >>

2021-04-07
Föreningen har ännu inte någon ytterligare information gällande användande av onlineansökan för svenska P.R.E.-ägare. Enligt den info som finns är onlineansökan ett komplement till nuvarande system, det kommer att vara frivilligt för hästägaren att använda det.
Vi återkommer så snart vi har mer information.

2021-03-25
Stamboken har idag skickat ut information om att det är möjligt att ansöka om service hos stamboken online. För närvarande har föreningen begränsad information om  onlineansökan.
Vi ber alla P.R.E.-ägare som vill ansöka om service, att fortsätta att använda föreningens nuvarande webbformulär! Vi återkommer så snart vi har mer information.
Länk till info om onlineansökan >>

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg

Etikettmoln