Visning för avelsvärdering 2024

Avelsvärdering 2024

Planeringen för årets avelsvärdering har påbörjats. P.R.E.-ägare som planerar att visa för avelsvärdering i år kan anmäla sig redan nu!

Årets avelsvärderingen planeras bli i mitten av september. Visningsplatser beslutas med hänsyn till inkomna ansökningar, möjlighet till samordning i ditt geografiska område, och resemöjligheter för delegaten. Vi återkommer om platser för visningarna.

I juni-juli månad kommer ansökningshandlingar och information skickas ut till alla som har skickat in anmälan till årets avelsvärdering. Utskicket görs via e-post till den e-postadress som angetts i webanmälan.

Vill du visa i år men har ännu inte anmält dig till visningen, fyll i anmälan här: Visning för avelsvärdering >>

Arkiv

Länkar

-

Senaste inlägg

Etikettmoln