Viktig info avelsvärdering 2018

Viktig information inför P.R.E.-Avelsvärdering 2018

Vi börjar nu skicka ut ansökningsblankett och faktura till samtliga som har gjort web-anmälan till höstens avelsvärdering. Blanketten skickas till den e-postadress du har angett i din web-anmälan. Information finns i utskicket. Om du inte får något mail de närmaste dagarna kan det bero på att du saknar uppfödarkod (C-kod). Vänligen kontakta oss omgående (stambokpre@presverige.se) om du inte får något mail.

Vi har mottagit web-anmälningar till avelsvärderingen från hästägare som saknar uppfödarkod (C-kod). För att ansöka om att visa för avelsvärdering krävs att ägaren har en uppfödarkod (C-kod). Information har skickats per e-post till de hästägare det gäller. Om du vill visa för avelsvärdering krävs att du ansöker om uppfödarkod (C-kod) samt ägarbyte  snarast dock senast 15 augusti. Webanmälan gör du här: http://www.presverige.se/stambokstjänster/ägar-eller-stuterikod-37518229

Din ansökan och inbetalning ska vara inkommen senast 24 augusti 2018. Du är anmäld till årets visning först efter att föreningen har mottagit komplett ansökan från dig. 

Vänligen meddela snarast om du inte avser att fullfölja ansökan eller om din häst är uppstallad på annan ort än din adress. 
Kontakta oss om du har frågor:  stambokpre@presverige.se

Välkommen med din ansökan!

Arkiv

Länkar

-

Senate inlägg

Etikettmoln