Sponsring II Feria del Caballo P.R.E. 2021

ASCPRE 2021-05-21
Vår ideella förening Svenska P.R.E-föreningen/ASCPRE kommer i somma att arrangera en officiell rasutställning för den spanska hästen Pura Raza Española, 
II Feria del Caballo Pura Raza Española.

Tävlingen går av stapeln helgen den 3-4 juli på Gislaved-Anderstorp Ridklubb, GARK, i Gislaved. Domare är Vicente Jodar som är en kvalificerad domare från P.R.E.-rasens huvudförening i Spanien, ANCCE. Tävlingsmomenten innehåller visning vid hand, ridprov och uttagning av championtitlar. Vi förväntar oss stort intresse för tävlingen under de två dagarna.

Vi erbjuder Ert företag att synas under Championatet genom att vara sponsor. Sponsorer är till stor hjälp för att bedriva vår ideella verksamhet. Vi har flera olika sponsorpaket att erbjuda. I sponsorpaket erbjuds olika grad av exponering på föreningens hemsida, facebook-kanaler och på tävlingar. Föreningens hemsida www.presverige.se besöks varje månad av ett ökande antal personer. Under mars månad besöktes hemsidan av ca 4800 personer.
 

1. Brons 500 kr, pengar eller vara, omnämns i tävlingsprogram. 
 
2. Silver 1250 kr, logotype på föreningens hemsidan under ett år och i tävlingsprogram.
 
3. Guld 2500 kr, annons och logotype på hemsidan, fb och i tävlingsprogram, rätt att ha vepa på tävlingar, synas på förenings hemsida under ett år. Diplom.
 
 4. Platina 5000 kr, annons och logotype på föreningens hemsidan, fb och i tävlingsprogram, rätt att ha vepa på tävlingar, synas på hemsidan i ett år. Diplom.
 
5. Sponsra en utställningsklass eller Championtitel. Sponsrande företag/stuteri får 1⁄2 sida annons i programmet, och sitt namn uppläst som sponsor av en klass, eller championtitel. Pris: 1.000 kr, eller produkter till ett motsvarande värde som används till priser.
 
6. Sponsor med monter. Sponsrande företag/stuteri kan ha en ”monter” på anläggningen, eller i anslutning till ridhuset, och där göra reklam för, eller sälja sina varor eller tjänster. Pris: 1.500 kr, eller produkter till ett saluvärde av 2 500 kr som används till priser. 


Medlemmar i Svenska P.R.E.-föreningen erhåller 10 % rabatt på samtliga priser. 

För sponsring kontakta föreningen på:
 info@presverige.se
 

Sponsorer

loading...