Avelsvärdering 2018 – grund/basico

INFO Avelsvärdering 20 - 23 september 2018 

Årets visning för avelsvärdering kommer att anordnas på flera platser. I år kommer vi för första gången även anordna tillfälle för visning i norra Sverige.

Nedan följer datum och platser för visningar. Var och en som har skickat in komplett ansökan kommer att få e-post med sin tid för visning så snart vi har sammanställt schemat. Om du inte har skickat in din ansökan eller inte har betalat fakturan bör du göra det omgående.

Torsdag 20 september: Umeå (preliminärt förmiddag)

Fredag 21 september: Seglinge Gård, Almunge Uppland (preliminärt start förmiddag)

Lördag 22 september: Lanna (Väster om Örebro) (preliminärt, start förmiddag)

Söndag 23 september: Södra Skåne (preliminärt start kring lunchtid)

Exakta tider och adresser kommer ut inom kort.

Vi undersöker möjlighet att även anordna visning i trakten kring Linköping/Norrköping/Nyköping. Förslag på lämplig anläggning mottages tacksamt.

Om du har förslag eller frågor kontakta Svenska PRE-föreningen-stambokstjänster via e-post stambokpre@presverige.se

Vill du få din P.R.E. godkänd för avel på basnivå behöver du anmäla den inför kommande avelsvärdering. Hästen måste ha fyllt 3 år vid visningstillfället.

Kommande visning 2018 planeras i mitten av september. Visningar sker på olika platser i landet med hänsyn till var flest hästar är anmälda. 

Anmälan görs på nedanstående mailformulär och kan göras under hela året. Skicka gärna din anmälan så tidigt som möjligt att du vill visa din häst, det underlättar planeringen med kommande visning.

Inför visningen skickas faktura samt ansökningsblankett till samtliga som anmält sig för visning. Ansökningsblanketten ska skrivas under och sändas tillbaka till föreningen. Först när din ansökan och avgiften mottagits kan din ansökan registreras hos stamboken.

Fullvärdiga medlemmar i ANCCE får motsvarande rabatt som LGPRE lämnar. Rabatten krediteras i efterhand.

Avgift för avelsvärdering grund: 2 700 kr inkl. moms (faktureras)

Så här går avelsvärderingen till >>

Anmälan till avelsvärdering 2018


Förifylld blankett, instruktioner och betalningsunderlag sänds med E-post till dig då du fyllt i nedanstående formulär.
Vi återkommer med svar oftast inom 2 dgr och skulle det inte ske, ber vi er kontakta oss via mail.
 

  • Din stuterikod i spanska stamboken.

OBS! Gör ingen inbetalning till föreningen förrän du erhållit mail med blanketter och instruktioner! Du behöver tillgång till skrivare för att kunna skriva ut blanketterna som sänds till dig.

Kan du inte göra ansökan online eller saknar skrivare tag kontakt med föreningen. Vi kan sända blanketter och information till dig med brev.

Maila i första hand: stambokpre@presverige.se