Anmälan till avelsvärdering 2021 – grund/basico

Vill du få din P.R.E. godkänd för avel på basnivå behöver du anmäla den inför kommande avelsvärdering.

Hästen måste ha fyllt tre år vid visningstillfället.

För att visa hästen måste ägaren inneha stuterikod. 

Visningar hålls normalt en gång per år under hösten. Tidigare år har visningar hållits i slutet av september och i början av okober. Visningen 2020 hölls 25:e till 27:e september.

Anmälan görs på nedanstående mailformulär och kan göras under hela året. Skicka gärna din anmälan så tidigt som möjligt att du vill visa din häst, det underlättar planeringen med kommande visning. Anmälan är inte bindande förrän du har skickat in en ansökningsblankett. 

När datum för visningen närmar sig sätts aktuell information ut på hemsidan och inför visningen skickas faktura samt ansökningsblankett till samtliga som anmält sig. Ansökningsblanketten ska skrivas under och sändas tillbaka till föreningen. Först när din ansökan och avgiften mottagits kan din ansökan registreras hos stamboken.

Fullvärdiga medlemmar i ANCCE får motsvarande rabatt som LGPRE lämnar. Rabatten krediteras i efterhand.

Avgift för avelsvärdering grund: 2 850 kr inkl. moms (faktureras)

 

Så här går en
avelsvärdering till >>

Tidigare visningar:
– Avelsvärdering 2020 >>
– Avelsvärdering 2019 >>
– Avelsvärdering 2018 >>

Anmälan till avelsvärdering 2021


Förifylld anmälningsblankett, instruktioner och betalningsunderlag sänds med E-post till dig inför visningen. Anmäl i god tid, det underlättar föreningens planering. Anmälan kan ske under hela året.

Anmälan är ej bindande förrän anmälningsblankett inför visningen skickats till föreningen.
 

  • Det mail som skickas till dig innehåller bifogade filer. Ibland kan vårt svarsmail hamna i inkorg för "Övrig" eller i "Skräppost". Se till att titta där! Hör alltid av dig om du inte får svar från oss.
  • Din stuterikod i spanska stamboken.

OBS! Gör ingen inbetalning till föreningen förrän du erhållit mail med blanketter och instruktioner! Du behöver tillgång till skrivare för att kunna skriva ut blanketterna som sänds till dig.

Kan du inte göra ansökan online eller saknar skrivare tag kontakt med föreningen. Vi kan sända blanketter och information till dig med brev.

Maila i första hand: stambokpre@presverige.se