Ny P.R.E.-ägare

Om du är ny P.R.E.-ägare behöver du ansöka om en ägar- eller uppfödarkod för att få din häst registrerad på dig och för att kunna nyttja LGPRE:s tjänster.

Ägarkod är till för den som inte ska använda sin häst i avel. Samma kod används sedan om du i framtiden vill registrera fler hästar på dig. Tävlingslicens för tävlingar enligt ANCCE:s regler ingår för de hästar som listas på din ägarkod.

Stuterikod är till för den som ska använda sin häst i avel. Samma kod används sedan om du i framtiden vill registrera fler hästar på ditt stuteri. Stuterikod behövs om du ska avelsvärdera hästar, skaffa språngsedlar och registrera föl i stamboken. Avelslicens och tävlingslicens för tävlingar enligt ANCCE:s regler ingår för de hästar som listas på din stuterikod.

Inloggning "mina sidor" i stamboken

När du innehar en ägar- eller stuterikod har du tillgång till "Mina sidor" i stamboken och kan där se uppgifter om de hästar som är registrerade på dig. Du kan också ladda upp foton på dina hästar som sedan visas i stamboken.

Saknar du lösenord så kan du klicka på - Forgot your password? - så skickas det ett nytt till din uppgivna mailadress, alternativt kontaktar du vår stamboksservice.

Inloggning mina sidor >>