Avelsvärdering 2019 – grund/basico

Vill du få din P.R.E. godkänd för avel på basnivå behöver du anmäla den inför kommande avelsvärdering. Hästen måste ha fyllt tre år vid visningstillfället.

Kommande visning 2019 planeras den 4–6 oktober. Visningar sker på olika platser i landet med hänsyn till var flest hästar är anmälda. I år planeras en visning i Uppland och en i östra Skåne. Extradag kan tillkomma.

Anmälan görs på nedanstående mailformulär och kan göras under hela året. Skicka gärna din anmälan så tidigt som möjligt att du vill visa din häst, det underlättar planeringen med kommande visning. Anmälan är inte bindande förräns du har skickat in en ansökningsblankett. Har du ännu inte anmält din häst till 2019 års avelsvärdering är det hög tid att göra det nu!

Inför visningen skickas faktura samt ansökningsblankett till samtliga som anmält sig för visning. Ansökningsblanketten ska skrivas under och sändas tillbaka till föreningen. Först när din ansökan och avgiften mottagits kan din ansökan registreras hos stamboken.

Fullvärdiga medlemmar i ANCCE får motsvarande rabatt som LGPRE lämnar. Rabatten krediteras i efterhand.

Avgift för avelsvärdering grund: 2 700 kr inkl. moms (faktureras)


 

Så här går en
avelsvärdering till >>

Tidigare avelsvärderingar:

– Avelsvärdering 2018 >>

Anmälan till avelsvärdering 2019


Förifylld blankett, instruktioner och betalningsunderlag sänds med E-post till dig då du fyllt i nedanstående formulär.

Vi återkommer oftast med svar inom två dagar, och skulle det inte ske, ber vi er kontakta oss via mail.

Anmälan är ej bindande förrän anmälningsblankett skickats in.
 

  • Din stuterikod i spanska stamboken.

OBS! Gör ingen inbetalning till föreningen förrän du erhållit mail med blanketter och instruktioner! Du behöver tillgång till skrivare för att kunna skriva ut blanketterna som sänds till dig.

Kan du inte göra ansökan online eller saknar skrivare tag kontakt med föreningen. Vi kan sända blanketter och information till dig med brev.

Maila i första hand: stambokpre@presverige.se