XI Campeonato de Suecia INSTÄLLT!

Styrelsen har efter noggrant övervägande tvingats fatta det tråkiga beslutet att ställa in höstens P.R.E.-championat i Sandviken. Detta på grund av för få anmälningar.

Det är fortfarande mer än fem veckor kvar och det är möjligt att det hade gått att få ihop det antal deltagare som behövs för att tävlingen ska gå ihop. Men vi bedömer att det är bättre och schystare mot alla som anmält och betalat in sin anmälningsavgift att vi ställer in tävlingen redan nu istället för att tvingas göra det i ett senare skede. Då slipper vi dessutom de onödiga utgifter som skulle uppstå om vi tvingades göra det närmare inpå. Det krutet vill vi hellre lägga på 2020 års tävling, som vi redan nu påbörjat planeringen inför.

Championatet 2020 kommer hållas på en mer central plats i landet – utifrån var de flesta P.R.E.-hästarna finns – och även senare under hösten. Vi kommer även göra allt för att ytterligare pressa deltagaravgifterna. Vi vet att dessa tre parametrar är av stor betydelse för många.

Vi förstår att detta kommer som en stor besvikelse för alla som sett fram emot tävlingen och för alla som jobbat med förberedelserna av den, och vi beklagar det. Vi vill rikta ett stort tack till alla som annmält och alla som erbjudit sponsring – och önskar er och alla andra varmt välkomna till 2020 års tävling istället!

Styrelsen

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter